Kurs

Da har jeg gleden av å informere om at jeg starter opp med kurs i februar 2023!

På kurset får du kjevle, bløte og smøre lefser, lage potetkaker og saupskolter. For å kunne rekke over alt, så lager jeg klar deigen og smørkremen til lefsene, samt "deigen" til potetkakene. Ingrediensene til saupskoltene veier jeg opp, men du blander de, da det er nøkkelen til myke saupskolter. Når det gjelder oppskrifter, så gir jeg ikke ut mine egne som jeg bruker på kurset. Men jeg har laget et lite hefte med oppskrifter jeg synes er gode alternativer.

På hvert kurs vil det være 6 deltakere. Dere deles opp i 3 grupper på 2. Kurset har 2 økter, med en matpause ca midtveis, der jeg har disket opp med litt forskjellig. Alle kjevler lefser, potetkaker og lager saupskolter, før dere til sist bløter og smører lefsene fortløpende. Alle får med seg hjem 10 ferdigsmurte lefser, 3-5 pakker potetkaker, 2-4 pakker saupskolter, samt en liten overraskelse fra meg!

Kursets varighet er ca 5 timer og prisen er 1 590,- per person. 

Påmeldingsfrist er 1 uke før, og kurset må være fullt (6 pers) for at det skal gjennomføres 
på oppsatte datoer. Dersom et kurs ikke blir fullt, fylles andre datoer opp etter ønsker. 

Her er følgende datoer som er satt opp:

4. mars - lørdag 10.00 til 15.00 - FULLT

18. mars - lørdag 10.00 til 15.00 - FULLT

15. april - lørdag 10.00 til 15.00 - FULLT

25. april - tirsdag 16.00 til 21.00 - FULLT

29. april - lørdag 10.00 til 15.00 - 1 ledige

9. mai - tirsdag 16.00 til 21.00 - FULLT

13. mai - lørdag 10.00 til 15.00 - 2 ledige

For påmelding ta kontakt via telefon: 973 29 558 eller epost: dalenlefsebakeri2@gmail.com
Tar ikke imot forespørsler/bestillinger via Facebook eller Instagram. 


På dette kurset lagde de lefser, potetkaker og saupskolt. Damene koste seg og tilbakemeldingene var utelukkende positive! Jeg synes det er fantastisk moro å ha kurs, av flere grunner. Det er sosialt og alltid en koselig atmosfære. Det er også en fin måte å ivareta tradisjonen med lefsebaking og takkebakst. Jeg ønsker å bidra til at flere lærer å kjevle lefser, kanskje ikke i så stor grad som meg, men at flere tar frem kjevle før jul og baker til seg og sin familie! Flere har fortalt meg at de skulle lære å kjevle av sin mor eller bestemor, men det ble aldri noe av. Da synes jeg det er utrolig kjekt å kunne være del av dette. I butikken vil jeg ha for salg utstyr som du trenger for å ta fatt på bakingen hjemme på eget kjøkken! 

Jeg gleder meg til kurs og å videreføre gode gamle tradisjoner!