Kurs
BAKEKURS 5 TIMER
På dette kurset får du kjevle, bløte og smøre lefser, lage potetkaker og saupskolter. For å kunne rekke over alt, så lager jeg klar deigen og smørkremen til lefsene, samt "deigen" til potetkakene. Ingrediensene til saupskoltene veier jeg opp, men du blander de, da det er nøkkelen til myke saupskolter. Når det gjelder oppskrifter, så gir jeg ikke ut mine egne som jeg bruker på kurset. Men jeg har laget et lite hefte med oppskrifter jeg synes er gode alternativer.
På hvert kurs vil det være 6 deltakere. Dere deles opp i 3 grupper på 2. Kurset har 2 økter, med en matpause ca midtveis, der jeg har disket opp med litt forskjellig. Alle kjevler lefser, potetkaker og lager saupskolter, før dere til sist bløter og smører lefsene fortløpende. Alle får med seg hjem 10 ferdigsmurte lefser, 3-5 pakker potetkaker, 2-4 pakker saupskolter, samt en liten overraskelse fra meg!
Kursets varighet er ca 5 timer,
prisen er 1 690,- per person.
Det er mulig for grupper å bestille kurs på andre datoer enn de som er satt opp.
Det må da være 4 til 6 deltakere
KURS TIL HØSTEN!
Her er følgende datoer som er satt opp:
9. november - torsdag 16.00 til 21.00 - 2 ledige
11. november - lørdag 10.00 til 15.00 - FULLT
EXTRA DATO - 23. november - torsdag 16.00 til 21.00 - 3 ledige
EKSTRA DATO - 7. desember - torsdag 16.00 til 21.00 - 6 ledige
9. desember - lørdag 10.00 til 15.00 - FULLT
EKSTRA DATO - 16. desember - lørdag 10.00 til 15.00 - 1 ledig
EKSTRA DATO - 18. desember - mandag 16.00 til 21.00 - 5 ledige
LAG DINE EGNE LEFSER TIL JUL!!!
LEFSE/KJEVLEKURS 3 TIMER
På dette kurset er fokuset kun på å kjevle, bløte og smøre lefser. Det er plass til 6 deltakere. Vi lager en stor deig sammen, for så å dele ut og hver deltaker deler og ruller ut sine emner. Først steker alle, for så å bløte og smøre. Her er det 14 lefser hver. Man kan lage forskjellig med disse lefsene, og vi skal smøre flesteparten, men også lage crunchy lefse med rosmarin og havsalt.
Kursets varighet er ca 3 timer,
og prisen er 1 090,-
Følgende datoer er satt opp:
November:
Tirsdag 21 - 16.00 til 19.00 - FULLT
Lørdag 25 - 12.00 til 15.00 - FULLT
Desember:
Tirsdag 5 - 12.00 til 15.00 = 3 ledige
For påmelding ta kontakt via epost: dalenlefsebakeri2@gmail.com
Tar ikke imot forespørsler/bestillinger via Facebook eller Instagram.
På dette kurset lagde de lefser, potetkaker og saupskolt. Damene koste seg og tilbakemeldingene var utelukkende positive! Jeg synes det er fantastisk moro å ha kurs, av flere grunner. Det er sosialt og alltid en koselig atmosfære. Det er også en fin måte å ivareta tradisjonen med lefsebaking og takkebakst. Jeg ønsker å bidra til at flere lærer å kjevle lefser, kanskje ikke i så stor grad som meg, men at flere tar frem kjevle før jul og baker til seg og sin familie! Flere har fortalt meg at de skulle lære å kjevle av sin mor eller bestemor, men det ble aldri noe av. Da synes jeg det er utrolig kjekt å kunne være del av dette. I butikken vil jeg ha for salg utstyr som du trenger for å ta fatt på bakingen hjemme på eget kjøkken!
Jeg gleder meg til kurs og å videreføre gode gamle tradisjoner!