Vår takke- og gjærbakst

Liker du å ha noe søtt på lur til både ventet og uventet kaffebesøk? 

Da er vår bakst perfekt! 


Lefsene, nordlandslefsene og saupskoltene holder seg meget godt i fryseren, og bør fryses ferske for å beholde den gode kvaliteten. Lefsa tines fort på kjøkkenbenken og nytes som den er! Nordlandslefsa og saupskolten kan med fordel lunes litt i mikrobølgeovnen, da blir de som nystekte! Nordlandslefsa er noe søtere enn saupskolten, mens fløtelefsen er en mellomting av disse to. Alle tre smaker nydelig med bare smør for den som liker det enkelt, med gulost for den som liker salt mot søtt og brunost, sukker, kakaokrem eller syltetøy for den søte gane. Fløtelefsen smaker fortreffelig med pavlovakrem og friske bær, enten du skal ha selskap eller bare kose deg, så vet jeg denne faller i smak.

Vi har også nydelig gjærbakst! Solskinnsboller, skoleboller og kanelsnurrer er populære å ha med på tur. Ambrosiabrødet bør nytes med bare smør på, mens til kaffen kan du nyte et horn fylt med frisk eplemarmelade og vaniljekrem! Ta gjerne turen innom oss og se om noe kan friste ;)

Vel bekomme!