🇩🇪 Tyske journalister på lefsebesøk i Dalen Lefsebakeri 🇳🇴
I mai i år fikk jeg veldig hyggelig besøk i bakeriet – en gruppe på seks tyske journalister 🇩🇪! I forbindelse med vårt besøk i Berlin under Grüne Woche ble de invitert til pressetur i Ryfylke for å oppleve norsk matkultur, tradisjon og natur på nært hold 🇳🇴. Og da sto selvfølgelig lefsebaking på planen! 🥰
Vi bakte lefser, lo og koste oss, og det var utrolig stas å få vise fram både bakeriet mitt og den fantastiske plassen jeg bor på. Fjord, fjell og ekte håndverk – norsk tradisjon på sitt aller beste! 💙
Et lite bakeri på tysk trykk – hurra! 📰🇩🇪
Etter besøket tok Max, en av journalistene fra magasinet Brot, kontakt igjen noen måneder senere. Han ønsket å lage en artikkel om Dalen Lefsebakeri og historien vår.
Det sa jeg selvfølgelig ja til!
Og nå er altså lille bakeriet i Dalen ved Jørpeland 🇳🇴 på trykk i et av Tysklands store bake- og brødmagasiner 🇩🇪. Det føles både festlig og veldig stas på samme tid! 🎉
Jeg er utrolig takknemlig for opplevelsen, for all interessen rundt lefsene våre – og ikke minst for å få dele en liten bit av Ryfylke med resten av verden 🌍
Tusen takk for besøket – og velkommen tilbake når som helst! 💛
